Wegens werken in combinatie met de coronamaatregelen zijn wij momenteel enkel telefonisch en via e-mail bereikbaar
Audiovision Keihard goedkoper
Netwerk receivers » RXA880 titanium
Categorieλn
 Blu-ray-spelers
 CD-spelers
 DAC's
 Draadloze speakers
 Home cinema sets
 Luidsprekers & accessoires
 Netwerk receivers
 Netwerkspelers
 Platenspelers
 Receivers
 Soundbars
 Stereoketens & miniketens
 Streaming accessoires
 Subwoofers
 Televisies
 Tuners
 Versterkers
Snel zoeken
Informatie
 Onze 8 zekerheden
 Openingsuren
 Contacteer ons
 Overzicht catalogus
Inlichtingen
E-mail een vriend(in)
Product in de kijker Meer
UE50TU8070
Samsung
UE50TU8070
UE50TU8070 Samsung (UE50TU8070SXXN)
€ 699,00
Promotie Meer
65PUS7354
Philips
65PUS7354
65PUS7354 Philips (65PUS7354/12)
€ 1.299,00
     € 974,00
Yamaha   RXA880 titanium
Yamaha

RX-A880 Yamaha (RXA880 MusicCast Surround titanium)

€ 1.149,00
E-mail een vriend(in) Contacteer ons
Product kenmerken

Yamaha RX-A880, netwerk AV receiver, 8 ohm: 100 W (RXA880 MusicCast Surround titanium)

7.2-kanaals AVENTAGE-model met verbeterde geluidskwaliteit, hoog vermogen en uitzonderlijke functionaliteit.

 • Krachtige 7-kanaals surround sound
 • --- 100 W per kanaal (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,06% THD, 2 aangestuurde kanalen)
 • --- 160 W per kanaal (4 ohm, 1 kHz, 0,9% THD, 1 aangestuurd kanaal)
 • --- 160 W per kanaal (8 ohm, 1 kHz, 10% THD, 1 aangestuurd kanaal)
 • Mogelijkheid om één of meer draadloze surround speakers* toe te voegen (*MusicCast 20 of MusicCast 50)
 • YPAO™-R.S.C.-klankoptimalisatie met meerpuntsmeting
 • Compatibel met spraakbediening via Amazon Alexa* (*beschikbaarheid verschilt per regio)
 • Anti Resonantie Technologie (A.R.T.) Wedge
 • Aluminium frontpaneel
 • MusicCast-multiroom-technologie
 • Ingebouwde streamingdiensten voor muziek
 • HDMI® (7 in/2 uit) met Dolby Vision™ en Hybrid Log-Gamma
 • Phono-ingang voor het afspelen van vinyl

Ontdek elke dimensie

Dolby Atmos® en DTS:X™

Compatibel met deze geweldige geluidstechnologie, die van iets gewoons iets bijzonders maakt. Deze technologie staat garant voor een rijk en realistisch surroundgeluid, waarbij elk geluidje met de grootste nauwkeurigheid in de ruimte wordt gepositioneerd, zelfs geluid dat over je hoofd heen gaat. Ervaar de meest realistische beweging in je films, gewoon in jouw eigen thuisbioscoop.

Laat je omringen door geluid

CINEMA DSP 3D

Deze unieke, door Yamaha zelf ontwikkelde geluidstechnologie is het resultaat van geluidsmetingen en digitale signaalverwerking. Yamaha heeft metingen gedaan en gegevens verzameld in beroemde concertzalen en clubs over de hele wereld en daarbij handig gebruikgemaakt van zijn enorme ervaring met concertzalen, omroepinstallaties en mixingtechnologie. Door deze schat aan kennis toe te passen in speciale LSI-devices is het nu mogelijk om de sfeer van die concertzalen te reproduceren met apparatuur voor bij je thuis. Ervaar het verbluffende realisme van films, echt zoals in de bioscoop.

Optimale geluidskwaliteit

Anti Resonantie Technologie Wedge

De Anti Resonantie Technologie (A.R.T.) Wedge is een vijfde voetje in het midden van het apparaat. Dit voetje zorgt ervoor dat trillingen van de voeding, transistors en heatsinks worden gedempt, net als trillingen die mogelijk worden veroorzaakt door het geluid uit de luidsprekers. Dit alles resulteert in een bijzonder dynamische en uiterst nauwkeurige geluidsweergave.

Professionele klankoptimalisatie

YPAO-R.S.C.- klankoptimalisatie met meerpuntsmeting

YPAO-R.S.C. (Reflected Sound Control) analyseert de akoestiek van de ruimte en meet de verschillende luidsprekerkarakteristieken. Op basis daarvan worden de audioparameters zo aangepast dat je een optimaal geluid krijgt op acht verschillende luisterposities. Reflected Sound Control corrigeert vroege reflecties om geluid van studiokwaliteit mogelijk te maken. DSP Effect Normalisation past de CINEMA DSP-parameters aan op basis van het geluid dat wordt weerkaatst. Het is alsof je je systeem laat kalibreren door een professionele installateur, die alles in het werk stelt om een ideale luisteromgeving te creëren met perfect gebalanceerd geluid, ook in grotere ruimtes.

Optimale prestaties

Hoogwaardige onderdelen

Yamaha AV-receivers hebben volledig gescheiden versterkers om zo min mogelijk vervorming te creëren. Het analoge deel en het digitale deel worden los van elkaar aangestuurd. Deze uiterst krachtige apparaten beschikken over 384 kHz/32-bits DAC’s, ook met onafhankelijke voeding, om alle audio van je hogeresolutiebronnen weer te geven zonder ruis. Voor de volumeregeling gebruiken we een nieuwe hoogwaardige chip en grote koelblokken zorgen ervoor dat trillingen worden onderdrukt. Deze AV-receivers zijn tot op het allerkleinste detail ontworpen om de hoogst mogelijke geluidskwaliteit neer te zetten.

Makkelijk te plaatsen waar je wilt

Draadloze surround speakers

Combineer deze AV-receiver met de MusicCast 50 of MusicCast 20 draadloze streaming speaker en ervaar hoe makkelijk het is om een thuisbioscoop te creëren met draadloze achterspeakers. Een opgeruimde installatie voor een schitterend, realistisch geluid. Je tovert je woonkamer om tot een speciale entertainmentomgeving waarin je kunt genieten van al je films en muziek.

Multiroom Audio

MusicCast

MusicCast maakt multiroom audio heel eenvoudig. Sluit al je MusicCast-apparaten aan op hetzelfde netwerk en deel heel eenvoudig al je audio overal in huis. Download de gratis MusicCast-app om kennis te maken met MusicCast (demomodus).

Een wereld van muziek

Streamingdiensten

Ontdek een wereld van muziek via de ingebouwde streamingdiensten*. Synchroniseer de afspeellijsten en nummers van je smartphone of computer met de RX-A880. Streamingdiensten maken het supereenvoudig om je favoriete muziek te beluisteren of nieuwe muziek te ontdekken.

Het realisme van 9-kanaals geluid

Virtual Speaker Technology

De Virtual Presence Speaker-functie gebruikt CINEMA DSP 3D om met de center en surround speakers hoorbare informatie te creëren op de plaats waar normaal gesproken de aanwezigheidsluidsprekers (voor de hoogte) worden geïnstalleerd. Dit model is tevens voorzien van Virtual Surround Back Speaker-functie. Zelfs zonder surround speakers achteraan krijg je een natuurlijkere surround sound dankzij CINEMA DSP 3D-weergave, het virtuele equivalent van maximaal 9.1-kanaals surround sound, zelfs met een 5.1-speakeropstelling.

* Dolby Atmos- en DTS: X-signalen kunnen niet worden gebruikt met deze virtuele functies.

Simpelweg genieten

Twee HDMI-uitgangen

Met zijn twee HDMI-uitgangen kan de RX-A880 tegelijk worden aangesloten op een tv en een lcd-projector. Zo kun je makkelijk tv kijken én makkelijk een filmpje starten op je projector, zonder dat je kabels hoeft te verwisselen. De ingebouwde HDMI-functionaliteit ondersteunt de meest recente specificaties (HDR (Dolby Vision en Hybrid Log-Gamma), 4K/60p-passthrough, 4K-upscaling, enzovoort).

Het plezier van vintage vinyl

Phono-ingang

Deze AV-receiver heeft een phono-ingang waarop je een platenspeler kunt aansluiten. Geniet van je hele collectie vinyl.

Enhanced Home Theatre Sound

7.2-kanaals voorversterkeruitgangen

Je kunt op deze AV-receiver een externe (geïntegreerde) versterker aansluiten om nog beter geluid uit je luidsprekers te krijgen. Gebruik bijvoorbeeld voor je o zo belangrijke frontspeakers een aparte versterker. Je hebt dus alle flexibiliteit om een thuisbioscoop te creëren waarin de nadruk ligt op de allerbeste geluidskwaliteit.

Digitale radio

DAB/DAB+-tuner

DAB staat voor Digital Audio Broadcasting en bestaat in de vorm DAB en de verbeterde variant DAB+. Veel radiostations zenden uit in deze technologie en bieden daardoor een hoge geluidskwaliteit. Andere voordelen: automatische selectie van de beschikbare stations op basis van een handige lijst en een praktisch informatiedisplay waarop je de zendernaam en het muziekgenre kunt zien.

* Beschikbaarheid DAB/DAB+-tuner verschilt per regio.

Eenvoudige bediening, gedetailleerde instellingen

AV Controller-app

Met deze gebruiksvriendelijke app schakel je je AV-receiver in en uit, regel je het volume, verander je van ingang of DSP-modus, en nog veel meer. Gewoon vanaf je iOS- of Android™-apparaat. Je kunt kiezen uit 23 verschillende talen. De interface pas je makkelijk aan door pictogrammen die je niet nodig hebt te verbergen en functies eventueel een andere naam te geven. Een versie voor tablets is er ook.

Genieten in twee verschillende ruimtes

Functie voor verschillende zones (Zone 2)

Dit systeem heeft luidsprekeraansluitingen voor een tweede zone. De AV-content die je in de hoofdruimte afspeelt, kan ook in een andere ruimte worden afgespeeld (of andere content). Stel, je hebt luidsprekers in je slaapkamer of keuken, dan kun je naar die andere ruimte gaan en daar ook kijken of luisteren naar dezelfde content of andere content als in je hoofdruimte.


WifiJa
BluetoothJa
DLNANee
SpotifyJa
InternetradioJa
DAB+ radioJa
FM radioJa
Vermogen (8 ohm) per kanaal   100 W

RX-A880 Yamaha (RXA880 MusicCast Surround titanium)
Andere producten van Yamaha in deze categorie

 RXV685 zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RXA880 titanium / RXV685 zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RXA880 titanium

en

RXV685 zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXV 685 zwart ( RX-V685 Yamaha (RXV685 MusicCast Surround zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RXV685 zwart
€ 699,00
 RXV685 titanium 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RXV685 titanium

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RXV685 titanium

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXV 685 titanium ( RX-V685 Yamaha (RXV685 MusicCast Surround titanium) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RXV685 titanium
€ 699,00
 RXV585 zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RXV585 zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RXV585 zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXV 585 zwart ( RX-V585 Yamaha (RXV585 MusicCast Surround zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RXV585 zwart
€ 579,00
 RXV585 titanium 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RXV585 titanium

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RXV585 titanium

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXV 585 titanium ( RX-V585 Yamaha (RXV585 MusicCast Surround titanium) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RXV585 titanium
€ 579,00
 RXV485 zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RXV485 zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RXV485 zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXV 485 zwart ( RX-V485 Yamaha (RXV485 MusicCast Surround zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RXV485 zwart
€ 479,00
 RXV485 titanium 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RXV485 titanium

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RXV485 titanium

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXV 485 titanium ( RX-V485 Yamaha (RXV485 MusicCast Surround titanium) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RXV485 titanium
€ 479,00
 RXA880 zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RXA880 zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RXA880 zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXA 880 zwart ( RX-A880 Yamaha (RXA880 MusicCast Surround zwart) ) welke in dezelfde prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RXA880 zwart
€ 1.149,00
 RXA680 zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RXA680 zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RXA680 zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXA 680 zwart ( RX-A680 Yamaha (RXA680 MusicCast Surround zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RXA680 zwart
€ 799,00
 RXA680 titanium 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RXA680 titanium

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RXA680 titanium

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXA 680 titanium ( RX-A680 Yamaha (RXA680 MusicCast Surround titanium) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RXA680 titanium
€ 799,00
 RXA3080 zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RXA3080 zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RXA3080 zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXA 3080 zwart ( RX-A3080 Yamaha (RXA3080 MusicCast Surround zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RXA3080 zwart
€ 2.649,00
 RXA3080 titanium 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RXA3080 titanium

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RXA3080 titanium

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXA 3080 titanium ( RX-A3080 Yamaha (RXA3080 MusicCast Surround titanium) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RXA3080 titanium
€ 2.649,00
 RXA2080 zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RXA2080 zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RXA2080 zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXA 2080 zwart ( RX-A2080 Yamaha (RXA2080 MusicCast Surround zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RXA2080 zwart
€ 1.899,00
 RXA2080 titanium 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RXA2080 titanium

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RXA2080 titanium

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXA 2080 titanium ( RX-A2080 Yamaha (RXA2080 MusicCast Surround titanium) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RXA2080 titanium
€ 1.899,00
 RXA1080 zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RXA1080 zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RXA1080 zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXA 1080 zwart ( RX-A1080 Yamaha (RXA1080 MusicCast Surround zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RXA1080 zwart
€ 1.579,00
 RXA1080 titanium 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RXA1080 titanium

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RXA1080 titanium

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXA 1080 titanium ( RX-A1080 Yamaha (RXA1080 MusicCast Surround titanium) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RXA1080 titanium
€ 1.579,00
 RN803 DAB+ zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RN803 DAB+ zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RN803 DAB+ zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RN 803 DAB+ zwart ( R-N803D Yamaha (RN803 DAB+ zwart) ) welke in dezelfde prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RN803 DAB+ zwart
€ 898,00
 RN803 DAB+ zilver 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RN803 DAB+ zilver

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RN803 DAB+ zilver

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RN 803 DAB+ zilver ( R-N803D Yamaha (RN803 DAB+ zilver) ) welke in dezelfde prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RN803 DAB+ zilver
€ 898,00
 RN602 zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RN602 zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RN602 zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RN 602 zwart ( R-N602 Yamaha (RN602 zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RN602 zwart
€ 694,00
 RN602 zilver 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RN602 zilver

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RN602 zilver

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RN 602 zilver ( R-N602 Yamaha (RN602 zilver) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RN602 zilver
€ 694,00
 RN402 DAB+ zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RN402 DAB+ zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RN402 DAB+ zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RN 402 DAB+ zwart ( R-N402D Yamaha (RN402 DAB+ zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RN402 DAB+ zwart
 
 RN402 DAB+ zilver 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RN402 DAB+ zilver

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RN402 DAB+ zilver

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RN 402 DAB+ zilver ( R-N402D Yamaha (RN402 DAB+ zilver) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RN402 DAB+ zilver
 
 RN303 DAB+ zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RN303 DAB+ zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RN303 DAB+ zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RN 303 DAB+ zwart ( R-N303D Yamaha (RN303 DAB+ zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RN303 DAB+ zwart
€ 419,00
 RN303 DAB+ zilver 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A880 titanium / RN303 DAB+ zilver

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A880 titanium

en

RN303 DAB+ zilver

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A880 TITANIUM" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RN 303 DAB+ zilver ( R-N303D Yamaha (RN303 DAB+ zilver) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA880 titanium

[type: RXA880 titanium is een product met prijs garantie].
RN303 DAB+ zilver
€ 419,00
Terug E-mail een vriend(in)
Denon Marantz
Algemene voorwaarden - Copyright © 2009 Audiovision
B.T.W. BE0454.965.137 - RPR Mechelen - Privacy verklaring
 Waarschuwing  To view this site properly you need a flashplayer and you need Javascript enabled 
(for those without flashplayer and/or Javascript enabled here a short summary) 

To view this site properly you need a flashplayer and you need Javascript enabled, for those without flashplayer and/or Javascript enabled here a short summary: 

Producteigenschappen Yamaha RX-A880 TITANIUM

Specificaties RXA880 titanium Yamaha

Productspecificaties bevinden zich onder Yamaha netwerk receivers met als mogelijke typenummers Yamaha RXA880titanium, Yamaha RX-A880 TITANIUM

Kenmerken RXA880 titanium Yamaha

RX-A880 Yamaha (RXA880 MusicCast Surround titanium)

Eigenschappen RXA880 titanium Yamaha

 Waarschuwing  Gelieve 'scripts toestaan' aan te schakelen (voor een goede werking van deze pagina) 
Yamaha RXA880 titanium

Overzicht beschikbare producten:

Televisies, Digitale fotolijsten, LCD-TV's, 15" tot 26", 32" tot 40", 42" en groter, LED-TV's ,oLED-TV's, Plasma-TV's, Home Cinema, Systemen met Blu-ray Disc, Systemen met DVD, Systemen zonder DVD, Home Cinema receivers, Home Cinema versterkers, Cinema luidsprekers, Center luidsprekers, Sub-woofers, Home Theatre sets, Blu-ray Disc-spelers, DVD,Blu-ray Disc-spelers, DVD-spelers, DVD-recorders, HDD, DVD-combi's, Draagbare DVD-spelers, HiFi Componenten, Tuners, CD-spelers, CD-recorders, Cassettedecks, Platendraaiers, Receivers, Versterkers, Muziekservers, Luidsprekers, Staande luidsprekers, Compacte luidsprekers, Inbouw luidsprekers, Center luidsprekers, Subwoofers, Satelliet luidsprekers, Home Cinema speakersets, Weerbestendige speakers, Minisytemen, Microsystemen, Draadloze systemen, Draagbare audio en video, MP3-spelers, MP4-spelers, Flash audiospelers, Flash videospelers, Personal audio, CD, MD, Tape, Cassettespelers, Radio's, Wekkerradio's, Fotocamera's, Videocamera's, Digitale fotocamera's, Accessoires, Opties, Toebehoren, Afstandsbedieningen, Draadloze toebehoren, Audiolinken, Videolinken, Draadloze audiolinken, Draadloze luidsprekers, Infrarood verlenging, Audiokabels, Videokabels, 2.5mm, 3.5mm, 6.35mm, DIN, RCA, Cinch, Coaxiaal digitaal, Optisch digitaal, HDMI, DVI, Component, Composiet, Scart, BNC, S-Video, Antennekabels, Coax, F-Connector, Meubelen, Meubels, Standen, Hoofdtelefoons, Koptelefoons, Draadgebonden, Draadloze, Uitbreidingsmogelijkheden, Binnenshuis, Buitenshuis, Wandbeugels, Wallbrackets, Steunen, Plafondsteuns, Ceilingbrackets, Tafelstandaards, Tablestands, Vloerstandaards, Floorstands, Projectie, Beugels, Statieven, Systeem, Minisysteem, Microsysteem

Overzicht beschikbare merken:

Aldenkamp, Artsound, Ateca Vision, Bandridge, Bose, B&W, Bowers & Wilkins, Cambridge Audio, Dagetti, Denon, Flatline, Gains, Gisan, HQ, Just-racks, JVC, Konig, Loewe, Marantz, Marmitek, Mordaunt-Short, Omnimount, One For All, Opus, Panasonic, Philips, Profigold, Samsung, Sennheiser, Sony, Technics, Telenet, Vogels, Vogel's, Yamaha

Overzicht beschikbare diensten:

Telenet regio Mechelen

Tips RXA880 titanium Yamaha

Nieuwtjes, nieuwigheden en updates (Hierbij kunnen extra kosten ontstaan)

Kijk ook voor beschikbare Yamaha accessoires voor RX-A880 TITANIUM mogelijke Yamaha opties voor RXA880 titanium alsook toebehoren voor Yamaha RX-A880TITANIUM en Yamaha uitbreidingsmogelijkheden voor Yamaha RXA880 titanium

RXA880 titanium Yamaha type sorteren op:

Prijs Yamaha RX-A880TITANIUM, eigenschappen Yamaha RXA880 titanium, specificaties Yamaha RX-A880 TITANIUM, kenmerken Yamaha RXA880titanium, accessoires Yamaha RX-A880 TITANIUM, review Yamaha RXA880 titanium, afmetingen Yamaha RX-A880TITANIUM (Vergelijk op basis van beschikbaarheid gegevens)

Verklaring gebruikte afmetingen:

19 inch of 48 cm, 22 inch of 56 cm en 28 inch of 71 cm, 32 inch of 82 cm, 40 inch of 102 cm, 42 inch of 107 cm, 46 inch of 117 cm, 47 inch of 119 cm, 48 inch of 122 cm, 49 inch of 124 cm, 50 inch of 127 cm, 55 inch of 140 cm, 60 inch of 152 cm, 65 inch of 165 cm en nu ook 75 inch of 191 cm, 78 inch of 198 cm

Energielabels Yamaha RXA880 titanium, Yamaha RX-A880 TITANIUM

Energielabels Yamaha RX-A880 TITANIUM beschikbaar op aanvraag (Mogelijk is voor Yamaha RXA880 titanium geen energielabel bechikbaar indien niet van toepassing voor dit type product)

Verbruik Yamaha RXA880 titanium, Yamaha RX-A880 TITANIUM

Informatie met betrekking tot het verbruik van Yamaha RX-A880 TITANIUM beschikbaar op aanvraag (Mogelijk is voor Yamaha RXA880 titanium geen info over het verbruik bechikbaar indien niet van toepassing voor dit type product)

Laagste prijs service inbegrepen voor Yamaha RX-A880 TITANIUM

Mogelijk toekomstige categorieλn:

Full HD, ReadyUltra HD 4K, 3D TV, Curved TV, Audio Docking Stations, Digitale Decoders,Surround Speakers, Stereo Speakers, Muurbeugels THIN serie, Ultraplatte beugels, Draai- en kantelbare beugels, Vaste muurbeugels, Kantelbare beugels, Mediastreamer, Beamers