Wegens werken zijn wij momenteel enkel op afspraak, telefonisch en via e-mail bereikbaar
Audiovision Keihard goedkoper
Netwerk receivers » RXA1080 zwart
Categorieλn
 Blu-ray-spelers
 CD-spelers
 DAC's
 Draadloze speakers
 Home cinema sets
 Luidsprekers & accessoires
 Netwerk receivers
 Netwerkspelers
 Platenspelers
 Receivers
 Soundbars
 Stereoketens & miniketens
 Streaming accessoires
 Subwoofers
 Televisies
 Tuners
 Versterkers
Snel zoeken
Informatie
 Onze 8 zekerheden
 Openingsuren
 Contacteer ons
 Overzicht catalogus
Inlichtingen
E-mail een vriend(in)
Product in de kijker Meer
TX65HX810
Panasonic
TX65HX810
TX65HX810 Panasonic (TX-65HX810E)
€ 1.299,00
Promotie Meer
55PUS9435
Philips
55PUS9435
55PUS9435 Philips (55PUS9435/12)
€ 1.599,00
     € 1.199,00
Yamaha   RXA1080 zwart
Yamaha

RX-A1080 Yamaha (RXA1080 MusicCast Surround zwart)

€ 1.579,00
E-mail een vriend(in) Contacteer ons
Product kenmerken

Yamaha RX-A1080, netwerk AV receiver, 8 ohm: 110 W (RXA1080 MusicCast Surround zwart)

High-end 7.2-kanaals AVENTAGE-model met de meest geavanceerde Surround:AI-functies en de nieuwste netwerkfunctionaliteit. CEU test CEU test CEU test

 • Krachtige 7-kanaals surround sound
 • --- 110 W per kanaal (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,06% THD, 2 aangestuurde kanalen)
 • --- 165 W per kanaal (8 ohm, 20 Hz1 kHz, 10% THD, 1 aangestuurde kanalen)
 • --- 170 W per kanaal (4 ohm, 20 Hz1 kHz, 0,9% THD, 1 aangestuurde kanalen)
 • Surround:AI optimaliseert automatisch het surroundeffect, in realtime
 • Dolby Atmos® en DTS-X™ met CINEMA DSP HD3
 • YPAO™-R.S.C. met meerpuntsmeting en precisie-EQ
 • Mogelijkheid om één of meer draadloze surround speakers* toe te voegen (*MusicCast 20 of MusicCast 50)
 • Compatibel met spraakbediening via Amazon Alexa* (*beschikbaarheid verschilt per regio)
 • Extra stijve constructie met Anti Resonantie Technologie (A.R.T.) Wedge
 • Hoogwaardige onderdelen voor optimale prestaties
 • Professionele kwaliteit digitale audio met ESS DAC
 • MusicCast-multiroom-technologie
 • Ingebouwde streamingdiensten voor muziek
 • HDMI® (7 in/3 uit) met Dolby Vision™ en Hybrid Log-Gamma
 • Phono-ingang voor het afspelen van vinyl

Jouw bioscoop

Surround:AI

De AI-technologie die in de DSP is ingebouwd analyseert de content en optimaliseert op basis daarvan het surroundeffect. AI houdt rekening met specifieke elementen in het geluid, zoals dialogen, achtergrondmuziek, omgevingsgeluid en geluidseffecten, en optimaliseert automatisch en in realtime het surroundeffect. Het is echt alsof je er een geluidstechnicus van Yamaha bij hebt staan die voor jou het beste geluid neerzet. Het resultaat is een indrukwekkend gevoel van realisme met veel meer power dan bij gewone geluidseffecten, voor de meest complete entertainment experience.

Superrealistische surround sound

Dolby Atmos® en DTS-X™ met CINEMA DSP HD3

Deze AV-receiver ondersteunt Dolby Atmos en DTS-X met CINEMA DSP HD3, voor een superieure sound experience. De nieuwe CINEMA DSP HD3 heeft nieuwe algoritmes voor de signaalverwerking en drie krachtige processorsets. Dit zorgt voor de beste geluidseffecten met een accuraat en realistisch geluidsveld en een echt gevoel van aanwezigheid, zonder grenzen. Je ervaart realistisch bioscoopgeluid helemaal om je heen en wordt echt meegesleept in de film.

Voor het zuiverste geluid

Extra stijve constructie

De AVENTAGE RX-A1080 heeft een strak en opgeruimd design, met een elegant aluminium frontpaneel. Bovendien is dit apparaat extra stevig uitgevoerd: binnenin is een extra versteviging aangebracht met overdwars aangebrachte delen in H-vorm. Verder is de Anti Resonantie Technologie (A.R.T.) Wedge aanwezig, een vijfde voetje in het midden van het apparaat, dat trillingen van bijvoorbeeld de voeding dempt. Dit verbetert de stabiliteit van de hele installatie. Resonantie in het chassis wordt beter verdeeld, wat resulteert in minder externe trillingen en de hoogste geluidskwaliteit.

Professionele klankoptimalisatie

YPAO™-R.S.C. met meerpuntsmeting en precisie-EQ

YPAO-R.S.C. (Reflected Sound Control) analyseert de akoestiek van de ruimte en meet de verschillende luidsprekerkarakteristieken. Op basis daarvan worden de audioparameters zo aangepast dat je een optimaal geluid krijgt op acht verschillende luisterposities. Precieze equalizerberekeningen zorgen voor een zo natuurlijk mogelijke akoestiek. Reflected Sound Control corrigeert vroege reflecties om geluid van studiokwaliteit mogelijk te maken. DSP Effect Normalisation past de CINEMA DSP-parameters aan op basis van het geluid dat wordt weerkaatst.

Optimale prestaties

Hoogwaardige onderdelen

Elk onderdeel van een AV-receiver is belangrijk voor de geluidskwaliteit. Bij een AVENTAGE-model besteden we extra veel tijd aan het selecteren van de allerbeste onderdelen, zoals een extra zware versterker met heatsinks die trillingen dempen, een extra zware voeding, krachtige DSP's, enzovoort. Alles om de beste prestaties neer te zetten. Bovendien wordt de receiver grondig getest door onze geluidstechnici om het geluid verder te 'tunen'.

Makkelijk te plaatsen waar je wilt

Draadloze surround speakers

Combineer deze AV-receiver met de MusicCast 50 of MusicCast 20 draadloze streaming speaker en ervaar hoe makkelijk het is om een thuisbioscoop te creëren met draadloze achterspeakers. Een opgeruimde installatie voor een schitterend, realistisch geluid. Je tovert je woonkamer om tot een speciale entertainmentomgeving waarin je kunt genieten van al je films en muziek

Multiroom Audio

MusicCast

MusicCast maakt multiroom audio heel eenvoudig. Sluit al je MusicCast-apparaten aan op hetzelfde netwerk en deel heel eenvoudig al je audio overal in huis. Download de gratis MusicCast-app om kennis te maken met MusicCast (demomodus).

Een wereld van muziek

Streamingdiensten

Ontdek een wereld van muziek via de ingebouwde streamingdiensten*. Synchroniseer de afspeellijsten en nummers van je smartphone of computer met de RX-A1080. Streamingdiensten maken het supereenvoudig om je favoriete muziek te beluisteren of nieuwe muziek te ontdekken.

Het realisme van 11-kanaals geluid

Virtual Speaker Technology

De RX-A1080 is voorzien van drie door Yamaha zelf ontwikkelde high-performance DSP-devices met extra veel capaciteit om het geluidssignaal razendsnel te kunnen verwerken. Hierdoor is CINEMA DSP HD3 perfect in staat om 11-kanaals geluid te reproduceren, zelfs op een 7-kanaals systeem. De totale reproductie van ruimtelijke gegevens, ook de verticale as, zorgt voor een indrukwekkend realistisch geluidsveld.

* Aansluiting op een aanwezigheidsluidspreker vooraan vereist. Dolby Atmos- en DTS: X-signalen kunnen niet worden gebruikt met deze virtuele functies.

Simpelweg genieten

Drie HDMI-uitgangen

Met zijn drie HDMI-uitgangen kan de RX-A1080 tegelijk worden aangesloten op een tv, een lcd-projector en andere apparaten. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk tv kijken én makkelijk een filmpje of iets anders starten op je projector, of je laat hetzelfde zien in twee verschillende ruimtes, zonder dat je kabels hoeft te verwisselen. Uiteraard ondersteunt de ingebouwde HDMI-functionaliteit de meest recente specificaties (HDR (Dolby Vision en Hybrid Log-Gamma), 4K/60p-passthrough, 4K-upscaling, enzovoort).

Het plezier van vintage vinyl

Phono-ingang

Deze AV-receiver heeft een phono-ingang waarop je een platenspeler kunt aansluiten. Geniet van je hele collectie vinyl.

Enhanced Home Theatre Sound

7.2-kanaals voorversterkeruitgangen

Je kunt op deze AV-receiver een externe (geïntegreerde) versterker aansluiten om nog beter geluid uit je luidsprekers te krijgen. Gebruik bijvoorbeeld voor je o zo belangrijke frontspeakers een aparte versterker. Je hebt dus alle flexibiliteit om een thuisbioscoop te creëren waarin de nadruk ligt op de allerbeste geluidskwaliteit.

Digitale radio

DAB/DAB+-tuner

DAB staat voor Digital Audio Broadcasting en bestaat in de vorm DAB en de verbeterde variant DAB+. Veel radiostations zenden uit in deze technologie en bieden daardoor een hoge geluidskwaliteit. Andere voordelen: automatische selectie van de beschikbare stations op basis van een handige lijst en een praktisch informatiedisplay waarop je de zendernaam en het muziekgenre kunt zien.

* Beschikbaarheid DAB/DAB+-tuner verschilt per regio.

Eenvoudige bediening, gedetailleerde instellingen

AV Controller-app

Met deze gebruiksvriendelijke app schakel je je AV-receiver in en uit, regel je het volume, verander je van ingang of DSP-modus, en nog veel meer. Gewoon vanaf je iOS- of Android™-apparaat. Je kunt kiezen uit 23 verschillende talen. De interface pas je makkelijk aan door pictogrammen die je niet nodig hebt te verbergen en functies eventueel een andere naam te geven. Een versie voor tablets is er ook.

Afspelen in verschillende ruimtes

HDMI Zone Switching

Je kunt je beeld of geluid doorsturen naar een tv of thuisbioscoop in een andere ruimte (Zone 2) via HDMI. Op deze manier kun je in een andere ruimte kijken en luisteren naar dezelfde content als in de eerste ruimte (waar de AV-receiver staat), of naar compleet andere content.


WifiJa
BluetoothJa
DLNANee
SpotifyJa
InternetradioJa
DAB+ radioJa
FM radioJa
Vermogen (8 ohm) per kanaal   110 W

RX-A1080 Yamaha (RXA1080 MusicCast Surround zwart)
Andere producten van Yamaha in deze categorie

 RXV685 zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RXA1080 zwart / RXV685 zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RXA1080 zwart

en

RXV685 zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXV 685 zwart ( RX-V685 Yamaha (RXV685 MusicCast Surround zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RXV685 zwart
€ 699,00
 RXV685 titanium 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RXV685 titanium

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RXV685 titanium

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXV 685 titanium ( RX-V685 Yamaha (RXV685 MusicCast Surround titanium) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RXV685 titanium
€ 699,00
 RXV585 zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RXV585 zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RXV585 zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXV 585 zwart ( RX-V585 Yamaha (RXV585 MusicCast Surround zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RXV585 zwart
€ 579,00
 RXV585 titanium 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RXV585 titanium

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RXV585 titanium

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXV 585 titanium ( RX-V585 Yamaha (RXV585 MusicCast Surround titanium) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RXV585 titanium
€ 579,00
 RXV485 zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RXV485 zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RXV485 zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXV 485 zwart ( RX-V485 Yamaha (RXV485 MusicCast Surround zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RXV485 zwart
€ 479,00
 RXV485 titanium 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RXV485 titanium

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RXV485 titanium

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXV 485 titanium ( RX-V485 Yamaha (RXV485 MusicCast Surround titanium) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RXV485 titanium
€ 479,00
 RXA880 zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RXA880 zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RXA880 zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXA 880 zwart ( RX-A880 Yamaha (RXA880 MusicCast Surround zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RXA880 zwart
€ 1.149,00
 RXA880 titanium 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RXA880 titanium

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RXA880 titanium

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXA 880 titanium ( RX-A880 Yamaha (RXA880 MusicCast Surround titanium) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RXA880 titanium
€ 1.149,00
 RXA680 zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RXA680 zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RXA680 zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXA 680 zwart ( RX-A680 Yamaha (RXA680 MusicCast Surround zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RXA680 zwart
€ 799,00
 RXA680 titanium 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RXA680 titanium

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RXA680 titanium

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXA 680 titanium ( RX-A680 Yamaha (RXA680 MusicCast Surround titanium) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RXA680 titanium
€ 799,00
 RXA3080 zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RXA3080 zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RXA3080 zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXA 3080 zwart ( RX-A3080 Yamaha (RXA3080 MusicCast Surround zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RXA3080 zwart
€ 2.649,00
 RXA3080 titanium 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RXA3080 titanium

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RXA3080 titanium

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXA 3080 titanium ( RX-A3080 Yamaha (RXA3080 MusicCast Surround titanium) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RXA3080 titanium
€ 2.649,00
 RXA2080 zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RXA2080 zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RXA2080 zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXA 2080 zwart ( RX-A2080 Yamaha (RXA2080 MusicCast Surround zwart) ) welke in dezelfde prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RXA2080 zwart
€ 1.899,00
 RXA2080 titanium 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RXA2080 titanium

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RXA2080 titanium

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXA 2080 titanium ( RX-A2080 Yamaha (RXA2080 MusicCast Surround titanium) ) welke in dezelfde prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RXA2080 titanium
€ 1.899,00
 RXA1080 titanium 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RXA1080 titanium

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RXA1080 titanium

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RXA 1080 titanium ( RX-A1080 Yamaha (RXA1080 MusicCast Surround titanium) ) welke in dezelfde prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RXA1080 titanium
€ 1.579,00
 RN803 DAB+ zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RN803 DAB+ zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RN803 DAB+ zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RN 803 DAB+ zwart ( R-N803D Yamaha (RN803 DAB+ zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RN803 DAB+ zwart
€ 944,00
 RN803 DAB+ zilver 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RN803 DAB+ zilver

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RN803 DAB+ zilver

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RN 803 DAB+ zilver ( R-N803D Yamaha (RN803 DAB+ zilver) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RN803 DAB+ zilver
€ 944,00
 RN602 zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RN602 zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RN602 zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RN 602 zwart ( R-N602 Yamaha (RN602 zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RN602 zwart
€ 729,00
 RN602 zilver 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RN602 zilver

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RN602 zilver

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RN 602 zilver ( R-N602 Yamaha (RN602 zilver) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RN602 zilver
€ 729,00
 RN402 DAB+ zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RN402 DAB+ zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RN402 DAB+ zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RN 402 DAB+ zwart ( R-N402D Yamaha (RN402 DAB+ zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RN402 DAB+ zwart
 
 RN402 DAB+ zilver 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RN402 DAB+ zilver

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RN402 DAB+ zilver

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RN 402 DAB+ zilver ( R-N402D Yamaha (RN402 DAB+ zilver) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RN402 DAB+ zilver
 
 RN303 DAB+ zwart 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RN303 DAB+ zwart

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RN303 DAB+ zwart

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RN 303 DAB+ zwart ( R-N303D Yamaha (RN303 DAB+ zwart) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RN303 DAB+ zwart
€ 419,00
 RN303 DAB+ zilver 
Meer info 

Yamaha

Yamaha
Gebruik volgende referenties:

Yamaha RX A1080 zwart / RN303 DAB+ zilver

in uw mailbericht indien u een vergelijking wenst (zoals kenmerken, eigenschappen en prijs) tussen

Yamaha RX A1080 zwart

en

RN303 DAB+ zilver

met "prijs / eigenschappen vergelijking - merk: Yamaha model: RX-A1080 ZWART" als onderwerp.
Vergelijk info en prijs van Yamaha RN 303 DAB+ zilver ( R-N303D Yamaha (RN303 DAB+ zilver) ) welke in een andere prijs klasse zit als

Yamaha RXA1080 zwart

[type: RXA1080 zwart is een product met prijs garantie].
RN303 DAB+ zilver
€ 419,00
Terug E-mail een vriend(in)
Denon Marantz
Algemene voorwaarden - Copyright © 2009 Audiovision
B.T.W. BE0454.965.137 - RPR Mechelen - Privacy verklaring
 Waarschuwing  To view this site properly you need a flashplayer and you need Javascript enabled 
(for those without flashplayer and/or Javascript enabled here a short summary) 

To view this site properly you need a flashplayer and you need Javascript enabled, for those without flashplayer and/or Javascript enabled here a short summary: 

Producteigenschappen Yamaha RX-A1080 ZWART

Specificaties RXA1080 zwart Yamaha

Productspecificaties bevinden zich onder Yamaha netwerk receivers met als mogelijke typenummers Yamaha RXA1080zwart, Yamaha RX-A1080 ZWART

Kenmerken RXA1080 zwart Yamaha

RX-A1080 Yamaha (RXA1080 MusicCast Surround zwart)

Eigenschappen RXA1080 zwart Yamaha

 Waarschuwing  Gelieve 'scripts toestaan' aan te schakelen (voor een goede werking van deze pagina) 
Yamaha RXA1080 zwart

Overzicht beschikbare producten:

Televisies, Digitale fotolijsten, LCD-TV's, 15" tot 26", 32" tot 40", 42" en groter, LED-TV's ,oLED-TV's, Plasma-TV's, Home Cinema, Systemen met Blu-ray Disc, Systemen met DVD, Systemen zonder DVD, Home Cinema receivers, Home Cinema versterkers, Cinema luidsprekers, Center luidsprekers, Sub-woofers, Home Theatre sets, Blu-ray Disc-spelers, DVD,Blu-ray Disc-spelers, DVD-spelers, DVD-recorders, HDD, DVD-combi's, Draagbare DVD-spelers, HiFi Componenten, Tuners, CD-spelers, CD-recorders, Cassettedecks, Platendraaiers, Receivers, Versterkers, Muziekservers, Luidsprekers, Staande luidsprekers, Compacte luidsprekers, Inbouw luidsprekers, Center luidsprekers, Subwoofers, Satelliet luidsprekers, Home Cinema speakersets, Weerbestendige speakers, Minisytemen, Microsystemen, Draadloze systemen, Draagbare audio en video, MP3-spelers, MP4-spelers, Flash audiospelers, Flash videospelers, Personal audio, CD, MD, Tape, Cassettespelers, Radio's, Wekkerradio's, Fotocamera's, Videocamera's, Digitale fotocamera's, Accessoires, Opties, Toebehoren, Afstandsbedieningen, Draadloze toebehoren, Audiolinken, Videolinken, Draadloze audiolinken, Draadloze luidsprekers, Infrarood verlenging, Audiokabels, Videokabels, 2.5mm, 3.5mm, 6.35mm, DIN, RCA, Cinch, Coaxiaal digitaal, Optisch digitaal, HDMI, DVI, Component, Composiet, Scart, BNC, S-Video, Antennekabels, Coax, F-Connector, Meubelen, Meubels, Standen, Hoofdtelefoons, Koptelefoons, Draadgebonden, Draadloze, Uitbreidingsmogelijkheden, Binnenshuis, Buitenshuis, Wandbeugels, Wallbrackets, Steunen, Plafondsteuns, Ceilingbrackets, Tafelstandaards, Tablestands, Vloerstandaards, Floorstands, Projectie, Beugels, Statieven, Systeem, Minisysteem, Microsysteem

Overzicht beschikbare merken:

Aldenkamp, Artsound, Ateca Vision, Bandridge, Bose, B&W, Bowers & Wilkins, Cambridge Audio, Dagetti, Denon, Flatline, Gains, Gisan, HQ, Just-racks, JVC, Konig, Loewe, Marantz, Marmitek, Mordaunt-Short, Omnimount, One For All, Opus, Panasonic, Philips, Profigold, Samsung, Sennheiser, Sony, Technics, Telenet, Vogels, Vogel's, Yamaha

Overzicht beschikbare diensten:

Telenet regio Mechelen

Tips RXA1080 zwart Yamaha

Nieuwtjes, nieuwigheden en updates (Hierbij kunnen extra kosten ontstaan)

Kijk ook voor beschikbare Yamaha accessoires voor RX-A1080 ZWART mogelijke Yamaha opties voor RXA1080 zwart alsook toebehoren voor Yamaha RX-A1080ZWART en Yamaha uitbreidingsmogelijkheden voor Yamaha RXA1080 zwart

RXA1080 zwart Yamaha type sorteren op:

Prijs Yamaha RX-A1080ZWART, eigenschappen Yamaha RXA1080 zwart, specificaties Yamaha RX-A1080 ZWART, kenmerken Yamaha RXA1080zwart, accessoires Yamaha RX-A1080 ZWART, review Yamaha RXA1080 zwart, afmetingen Yamaha RX-A1080ZWART (Vergelijk op basis van beschikbaarheid gegevens)

Verklaring gebruikte afmetingen:

19 inch of 48 cm, 22 inch of 56 cm en 28 inch of 71 cm, 32 inch of 82 cm, 40 inch of 102 cm, 42 inch of 107 cm, 46 inch of 117 cm, 47 inch of 119 cm, 48 inch of 122 cm, 49 inch of 124 cm, 50 inch of 127 cm, 55 inch of 140 cm, 60 inch of 152 cm, 65 inch of 165 cm en nu ook 75 inch of 191 cm, 78 inch of 198 cm

Energielabels Yamaha RXA1080 zwart, Yamaha RX-A1080 ZWART

Energielabels Yamaha RX-A1080 ZWART beschikbaar op aanvraag (Mogelijk is voor Yamaha RXA1080 zwart geen energielabel bechikbaar indien niet van toepassing voor dit type product)

Verbruik Yamaha RXA1080 zwart, Yamaha RX-A1080 ZWART

Informatie met betrekking tot het verbruik van Yamaha RX-A1080 ZWART beschikbaar op aanvraag (Mogelijk is voor Yamaha RXA1080 zwart geen info over het verbruik bechikbaar indien niet van toepassing voor dit type product)

Laagste prijs service inbegrepen voor Yamaha RX-A1080 ZWART

Mogelijk toekomstige categorieλn:

Full HD, ReadyUltra HD 4K, 3D TV, Curved TV, Audio Docking Stations, Digitale Decoders,Surround Speakers, Stereo Speakers, Muurbeugels THIN serie, Ultraplatte beugels, Draai- en kantelbare beugels, Vaste muurbeugels, Kantelbare beugels, Mediastreamer, Beamers